WELCOME TO MY BLOG!

Hej och välkommen till min nya blogg!

Min förra blogg var tvseriebloggen.nu men den har hållit på att lagga flera gånger och det är flera gånger har jag inte kunnat logga in osv, sen igår så märkte jag att bloggen hade försvunnit och typ blivit hackad eller något liknande så valde att radera kontot och skaffa mig en helt ny blogg.

Det tråkiga är att alla inlägg är borta, allt jag har skrivit är helt borta så måste börja om på nytt igen vilket känns både roligt men även väldigt tråkigt allt mina hårda jobb är borta och alla fina kommentarer är borta. Men jag hoppas att mina gamla följare/läsare hittar hit och börja följa min blogg på nytt igen.

Som sagt bloggen kommer att handla om alla serier jag följer och har följt vilket är väldigt många och jag kommer att skriva om alla säsonger och vad jag tycker och tänker men sen så kommer jag självklart dela med mig av mitt privatliv.

Hoppas att ni kommer gilla denna blogg lika mycket som min förra ❤

Publicerat av

15 reaktioner till “WELCOME TO MY BLOG!

  1. Nej fy så tråkigt att höra! 😦 Härligt ändå att du känner dig motiverad till att fortsätta, önskar dig stort lycka till med nya bloggen!

    Gilla

  2. Gud vad tråkigt att allting har försvunnit! Du som la ner så mycket arbete med dina inlägg om serierna! Men kul att du fortsatte med ny blogg så du inte gav upp och tappade gnistan liksom😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s