THE ACT – SEASON ONE

Imdb betyg: 8,4/10 | Mitt betyg: 8,5/10

The Act är en säsongsbunden antologiserie som berättar häpnadsväckande fiktion sanna brott historier. I säsong ett så följer vi Gypsy Blanchard, en tjej som försöker undkomma det giftiga förhållandet hon har med sin överbeskyddande mamma, Dee Dee. Hennes strävan efter självständighet öppnar en Pandoras låda av hemligheter, en som i slutändan leder till mord.

Just detta fall är ett fall jag har läst mycket om och även sätt dokumentären, jag tycker om sannings baserade filmer och serier då jag tycker det är väldigt intressant. Just denna historia om Gypsy är så himla fruktansvärd och tycker så mycket synd om henne även fast hon gjorde som hon gjorde men hennes mamma var en fruktansvärd grym människa, en riktig hemsk människa! Jag tycker att Patricia Arquette som spelar Dee Dee är en riktigt grymt bra skådespelerska och hon gör rollen som Dee Dee så himla bra!

Det ska bli spännande att se vilket fall det kommer att handla om i säsong två. Hela denna säsong finns på HBO och är endast 8 avsnitt!

Publicerat av

14 reaktioner till “THE ACT – SEASON ONE

  1. Heej, jag såg att din blogg var borta när jag skulle svara på en kommentar för ett tag sedan. Trist med alla inlägg, men ibland kan det vara skönt med en nystart 🙂

    Visste inte heller att du tävlade i bowling! Kul! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s