PRETTY LITTLE LIARS – SEASON ONE

Imdb betyg: 7,5/10 | Mitt betyg: 7/10

Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hanna Marin, Emily Fields och Alison DiLaurentis njuter av ett pyjamasparty hemma hos Spencer familjs ladugård i hennes bakgård. Tjejerna dricker alkohol och berättar hemligheter innan de går och lägger sig. När tjejerna vaknar nästa dag så upptäcker dem att Alison och Spencer saknas, men Spencer återvänder hävdar att hon hörde Alison skrika och gick och letade efter henne. Efter Alisons försvinnande så drivs Spencer, Aria, Hanna och Emily ifrån varandra fast återförenas ett år senare.
Ett år senare återvänder Aria till Rosewood då hon bodde på Island tillsammans med sin familj. Hon träffare Ezra Fitz i en bar och upptäcker senare att han är hennes nya engelska lärare. Hanna har tagit Alisons roll som den mest populära tjejen på Rosewood High School, tillsammans med tidigare nörden Mona Vanderwaal. Spencer utvecklar romantiska känslor för sin äldre syster Melissas fästman, den brittiska doktorn Wren Kingston, medans Emily blir vän med en ny tjej som heter Maya, vars familj har flyttat in i Alisons tidigare hem.
När historien utvecklas, mottar var och en av tjejerna textmeddelanden från en anonym utpressare, bara känd som ”-A”, som hotar dem med hemligheter som Alison bara har vetat om. Flickorna misstänker att Alison är den som skickar meddelanden, tills hennes kropp visar sig vara begravd i hennes gamla bakgård. Tjejerna börjar söka efter svar för att få reda på vad det är som har hänt med Alison.

Jag tror dem flesta vet om denna serie och till och med har sätt den, började se denna serie samma år som serien började visas 2010. Men började nyligen att se om den och såg precis säsong ett och eftersom jag inte har skrivit om serien så tänkte jag att det var dags haha. Jag tycker att denna serie är spännande och speciellt den första säsongen, man är så himla nyfiken på Alison och jag fattar inte hur dom andra kunde vara vän med henne då hon är en bitch och väldigt elak mot typ alla haha.

Men om man inte har sätt denna serie så är det verkligen dax att göra det, hela denna säsong finns på Netflix!

Publicerat av

14 reaktioner till “PRETTY LITTLE LIARS – SEASON ONE

  1. Sv: jag är lite likadan! Är duktig ett tag sedan tappar jag intresset! Har rätt svårt att gå ner i vikt med! Och är sånt himla kak- och godismonster, sånt sockerbegär, så de är svårt att hålla sig ifrån de tyvärr ☹️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s