SHADOWHUNTERS – SEASON ONE

Imdb betyg: 6,7/10 | Mitt betyg: 8,5/10

På hennes 18-årsdag upptäcker Clary Fray att hon kommer från en lång rad Shadowhunters, mänskliga ängelhybrider som är ansvariga för att hitta demoner. Men när Jocelyn, Clarys mamma, blir kidnappad av en grupp skurkhuggare som kallas The Circle som leds av Valentine, Jocelyns tidigare man och även Clarys pappa. Nu måste Clary lita på den gåtafulla Jace och hans andra Shadowhunters, Isabelle och Alec. Tillsammans dyker gruppen in i en värld full av vampyrer, warlocks och faeries, när Clary söker efter sin mamma.

Jag älskar denna serie, först så var det faktiskt en film som kom och jag tyckte den var väldigt bra med många bra skådespelare men sen blev det aldrig fler filmer och det tog några år efter den att det kom en serie och jag blev väldigt glad. Serien är baserad på en bokserie och jag har faktiskt läst några utav dem böckerna, måste hitta tid att läsa dem andra böckerna också haha.

Hela denna säsong finns på Netflix!

Publicerat av

12 reaktioner till “SHADOWHUNTERS – SEASON ONE

  1. Låter spännande! Och ja det ska bli så kul att se vad det blir när dagen kommer. Folk brukar säga att de känt på sig vad det blir och haft rätt.. jag har ingen aning faktiskt 😛

    Gilla

  2. Ingen fel på serien. Ibland har jag upplevt att jag kan vara en aning för gammal för att tycka vissa saker är coola :’D men annars är det en bra serie med en bra handling om man gillar fiction! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s