SHAMELESS – SEASON ONE

Imdb betyg: 8,7/10 | Mitt betyg: 9/10

Denna skandalösa familiedrama är baserad på den långvariga hit-serien i Storbritannien med samma namn men denna är en amerikansk serie. Det handlar om Frank och hans familj, han har sex barn och den äldsta är Fiona och det är hon som tar hand om sina syskon när deras pappa är ute och dricker sig full.

Denna serie är helt galen och jag älskar den, den är lixom lite störd fast på ett bra och roligt sätt. Jag har inte sen den brittiska Shameless bara denna, får se om det kommer att ske nån gång i framtiden haha. Det är väldigt många bra skådespelare och även bra och roliga karaktärer. Om du inte har sätt denna serie så har du verkligen missat nått!

Tyvärr så finns inte denna serie på varken Netflix eller HBO!

Publicerat av

11 reaktioner till “SHAMELESS – SEASON ONE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s