SHADOWHUNTERS – SEASON TWO

Mitt betyg: 8,5/10

Säsong 2 av den här drama serien börjar med att Jace hålls fångaen av Valentine på hans skepp. Clary och hennes mamma, Jocelyn återförenas och dem delar chockerande nyheter till varandra. Under tiden blir Victor Aldertree chef för New York Institutet och felaktigt förklarar Jace en brottsling. Nu bildas osannolika allianser och relationer testas!

Jag tycker att denna säsong utav Shadowhunter är väldigt bra det händer väldigt mycket och man får reda på väldigt många saker som man har undrat från den första säsongen. Jag tycker att denna säsong är lika bra som den första säsongen, denna säsong blev ingen besvikelse hehe 😀

Hela denna säsong finns på Netflix!

Publicerat av

15 reaktioner till “SHADOWHUNTERS – SEASON TWO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s