PRETTY LITTLE LIARS – SEASON TWO

Mitt Betyg: 7,5/10

Säsong två fortsätter där den första säsongen slutade. Tjejernas föräldrar begär att dem ska träffa en terapeut, dr Anne Sullivan. Dem vägrar och till slut så begär föräldrarna att sluta vara vänner, men det dem slutar inte vara vänner utan fortsätter fast i smyg.
Tjejerna hittar ett brev som ska föreställa ett självmordsbrev men Emily förstår senare att brevet består av olika meddelanden från ”A” och att ”A” placerade brevet för att få dem att tro att personen dem hitttade död hade mördat Alison. Tejerna börjar ka andra potentiella misstänkta, såsom Alisons äldre bror Jason, som har flyttat tillbaka till stan, liksom Jenna Marshall.

Vill inte avslöja för mycket så väljer att bara skriva en liten kort förklaring på denna säsong och försöker att inte avslöja för mycket hehe. Jag tycker att serien är lika spännande som den första säsongen var kanske till och med lite mer spännande då man får mer och mer förklarimgar på vissa saker.

Om du inte har sett serien så är det ju verkligen dax eftersom serien finns på Netflix och det är bara att köra ett PLL marathon hehe 😛

Publicerat av

9 reaktioner till “PRETTY LITTLE LIARS – SEASON TWO

  1. Tack så mkt 🙂
    Jag tittade på serien förr och minns att jag tyckte den var spännande, men sen rann det ut i sanden och nu minns jag varken vilket avsnitt eller säsong jag låg på 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s