SHADOWHUNTERS – SEASON THREE

Mitt betyg: 6,8/10

Denna säsong är den allra sista säsongen utav Shadowhunters och den var uppdelatd e två så säsong 3A och säsong 3B, men jag skriver ihop den som en säsong eftersom båda är säsong 3 haha.

3A: Medans Shadowhunters hanterar förändringar i deras personliga liv och Clary och Jace håller mörka hemligheter, dyker det upp ett allvarligt hot mot Shadowhunters vid namn Lilith, en kraftfull demonbyggnad, en lärjungarmästare i strävan att återuppliva hennes ”dyrbara pojke” Jonathan .
3B: The Shadowhunters möter en ny nivå av ondska som de inte ens kan föreställa sig med återkomsten av Jonathan Morgenstern.

Jag blev så himla besviken när jag fick reda på att denna säsong skulle bli den sista och jag är extremt besviken på slutet, seriens slut är så jäkla dåligt och förstörde hela min syn på Shadowhunters då jag älskade säsong 1 och 2 och även början på säsong 3. Fast dock många härliga stunder men just slutet stör jag mig på!

Hela denna serie och säsong finns på Netflix!

Publicerat av

11 reaktioner till “SHADOWHUNTERS – SEASON THREE

  1. Jag håller med om att det var väldigt dåligt slut om det nu inte kommer en fjärde säsong 😛

    Sv; ja, han blir bara större och större 😀

    Gilla

  2. I dagarna ska jag börja kika runt bland lite serier som man kan kika på i sommar så ska kika på vilka du har gett högst betyg 🙂

    Jaa, jag älskar att fika 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s