PRETTY LITTLE LIARS- SEASON THREE

Mitt Betyg: 7,5/10

Den tredje säsongen äger rum fem månader efter upptäckten att Mona Vanderwaal var den svårfångade ”A” som kreativt plågat, Aria, Spencer,Hanna och Emily det senaste året. Den första halvan av säsongen handlar väldigt mycket om Garrett Reynolds om han var inblandad i Alisons död och om han var den som dödade Maya i den andra säsongen.
Den andra delen av säsongen kommer avslöjandet att Toby Cavanaugh är medlem i A-laget. Emily börjar dejta Paige McCullers och dem två blir senare ett par. En ny karaktär i denna säsong är CeCe Drakes som är väldigt lik Alison i sättet och till utseendet.

Det var finna delar i denna säsong som jag älskade och sen var det vissa delar som jag tyckte var tråkiga, jag tycker att serien är lika spännande i denna säsong som dem två första var och första gången jag såg säsongen så ville man ju bara att säsong fyra skulle komma snabbt.

Hela denna säsongen finns på Netflix!

Publicerat av

10 reaktioner till “PRETTY LITTLE LIARS- SEASON THREE

 1. De första säsongerna tyckte jag var bra! Men dem tappade mig vid säsong 5 eller något då det bara handlade om samma saker haha. Dock var det en av de första serierna jag började kolla på ever tror jag så det är ju ett speciellt minne :’D

  Gilla

 2. Ja, den här serien var så galet bra. Blev sjukt överraskad och sambon fastnade också fort över den här serien 😀

  Svar; javisst. Jag älskar verkligen den här postern 😀

  Gilla

 3. Tack så mkt 🙂
  åh jag började kolla på det när serien var ny. Slutade sedan då det kom annat i vägen och minns nu inte alls vilken säsong eller avsnitt jag var på. Har dock tänkt flera gånger att jag vill ta upp serien igen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s