PRETTY LITTLE LIARS – SEASON FOUR

Mitt Betyg: 7,5/10

Den första halvan av denna säsongen så fokuseras det på mordet av detektiv Darren Wildens. Den senaste personen som såg han vid liv var Ashley och är första misstänka personen och blir även arresterad. Tjejerna försöker att ta reda på Vem ”A” är och hoppas på att kunna finna Wildens mördare.
Flickorna arbetar för att ta reda på vem A är i hopp om att hitta Wildens mördare. Samtidigt så hanterar Hanna sin mammas arrest och rättegång. Spencer hjälper Toby att hitta svar om sin mors otydliga död och försöker hindra honom från att bli offer för ”A”. Aria försöker bryta sig loss från sina känslor mot Ezra genom att börja en relation med Jake. Emily lider av en skada som avslutar hennes badkarriär, vilket komplicerar hennes collage ansökan.
Den andra halvan av säsongen försöker tjejerna att ta reda mer på vad som hände den sommaren Alison försvann och vem ”A” är.
Under tiden börjar Spencer ta amfetamin för att hjälpa till att hantera arbetsbelastningen från skolan, men utvecklar ett beroende. Aria växer närmare Ezra, som de andra flickorna tror är ”A”, men bryter av det efter att ha fått veta att han faktiskt har skrivit en bok om Alisons försvinnande och kände henne innan han träffade Aria. Hanna försöker laga sitt trasiga hjärta genom att börja en relation med Travis och ett intresse för mysterieromaner, vilket leder till en vänskap med detektiv Holbrook.

Pretty Little Liars fortsätter att leverera och det är fortfarande så himla spännande och fler och fler bitar fallar på plats och man får veta mer och mer om Alison.

Denna säsong finns på Netflix!

Publicerat av

12 reaktioner till “PRETTY LITTLE LIARS – SEASON FOUR

  1. Ja, men visst levererar även den här säsongen. Jag blev då nästan aldrig besviken på dessa säsonger även fast jag ansåg att dem kunde dra ut väldigt länge på vem A egentligen är 🙂

    Gilla

  2. Kollade också på PLL innan, tills de drog ut på samma story för länge haha 😉 Var dock riktigt bra ändå och den första serien jag började kolla på innan mitt serieintresse tog fart haha 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s