SHAMELESS – SEASON FOUR

Mitt Betyg: 8,5/10

I denna säsong så börjar det med att familjen Gallagher kastas in i kaoset när en narkotikaberoende och dödssjuk Frank plötsligt dyker upp igen. Han försöker att får det se ut som han varit med i en olycka så att han får en stor försäkring så han har råd med en levertransplantation. Han lyckas hitta sin äldsta dotter Samantha som även har en son, han vill se om dem e en matchning för honom så han kan få en lever.
Under denna tid så tar Fiona hand om hushåller och arbetar på Worldwide Cup med sin pojkvän som även är hennes chef Mike Pratt, men hon fortsätter en hemlig affär med Robbie. Fionas problem ökar är hon börjar använda kokain när hon ska fira sin födelsedag och Liam får i sig kokain och måste genast till sjukhuset. Fängelse blir plötsligt en verklig möjlighet för henne.
På andra håll stjäl Carl hundar och håller dem för lösen, så att han kan tjäna lite pengar till läkemedel för Frank. Lip kämpar i skolan och med damerna och får ett överraskningsbesök på college. Sheila har sitt första framgångsrika online-dejt med en indiansk cowboy vid namn Roger Running Tree.

Denna serie fortsätter att leverera och vara lika galen som i de senaste säsongerna. Jag verkligen älskar denna serie och om du inte har sett den så äre verkligen dax du kommer inte att ångra den, mycket skratt och galenskap erbjuder den.

Den finns dock inte på netflix, den har gjort det och jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka!

Publicerat av

11 reaktioner till “SHAMELESS – SEASON FOUR

  1. Tycker också om Shameless! Dock inte alls roligt att Netflix tog bort den, skulle börja på säsong 5 tror jag men nu finns den inte där längre haha 😦 Mycket enklare att ta sig ork att kolla på de när de finns på någon streamingtjänst haha 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s