PRETTY LITTLE LIARS – SEASON FIVE

Mitt betyg: 8/10

Tjejerna försöker anpassa sig till den nya världen där Alison nu är tillbaka levande, medan dem fortfarande försöker hålla jämna steg med Alisons nya lögner om hennes vistelse under dem senaste två åren. De försöker leva sina liv fria från A efter att Aria lyckats rädda dem från Shana, takskytten, i New York. Flickorna tror att Shana var ‘A’ och med henne borta oroar dem sig inte längre för ‘A’. Men A återvänder och spränger Cavanaugh-huset.
Dem andra invånarna i Rosewood hanterar också att Alison är tillbaka. och det leder till att Mona gör en armé mot henne, bestående av invånare som Alison mobbade förut innan hennes försvinnande. Tjejerna försöker ta reda på vem som dödade fru DiLaurentis, och om det finns ett samband mellan henne och flickan som begravdes i Alisons grav, Bethany Young.

Denna säsong var en väldigt spännade säsong och man får reda på så himla mycket som man undrat över i dem andra säsongerna. Det är väldigt annorlunda nu när Alison är tillbaka, jag trodde dock aldrig att hon var död så det var kul att se att man hade rätt lixom hehe.

Hela denna säsongen finns på Netflix!

Publicerat av

7 reaktioner till “PRETTY LITTLE LIARS – SEASON FIVE

  1. Ja den här säsongen var lika bra som dem andra! Jag misstänkte heller inte att Allison någonsin var död, så när hon ”återuppstod” vart jag inte chockad 🙂

    Svar; det tycker jag definitivt att du ska göra! God jul i efterskott 😀 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s