SHAMELESS – SEASON FIVE

Mitt Betyg: 8/10

Säsong 5 av den konstiga familjgen Gallagher fortsätter några månader senare efter säsong fyras säsongsavslut, Fiona är nu frisläppt från fängelset. Frank försöker att skrämma bort ett lesbiskt par som försöker köpa fastigheter i grannskapet,han blir även senare kär i en döende läkare. Lip åtar sig till college livet och blir romantiskt involverad med sin mentor, medan Ian och Mickey kämpar för att hantera Ians bi-polära störning. Carl får allvarliga problem med lagen.

Serien fortsätter att levera och är fortfarande lika störd som dem tidigare säsongerna och jag älskar serier fortfarande. Den är så sjukt rolig, störd och helt fantastisk finns ingen serie som liknar denna haha.

Tyvärr så finns den ju inte på Netflix, den har gjort det och jag hoppas verkligen den kommer tillbaka!

Publicerat av

8 reaktioner till “SHAMELESS – SEASON FIVE

  1. Det är nästan så att jag måste se den här Shameless nu! Jag har sätt den första (riktiga) Shamless och den utspelar ju sig inte alls på likadant sätt haha. Ingen hamnar i fängelset direkt och Fiona finns bara med i första säsongen typ :’D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s