13 REASONS WHY – SEASON THREE

Mitt Betyg: 7/10

8 månader efter att ha förhindrat Tyler från att begå självmord i skolan på skoldansen, så försöker Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin och Zach att hjälpa Tyler att återhämta sig.
Men när en turbulent amerikansk fotboll match uppstår med massa bråk och en av fotbollsspelarna försvinner och sen även hittas död, så befinner sig Clay under polisgranskning och gruppen försöker att styra utredningen utan att lämna ut deras mörkaste och djupaste hemligheter.

Denna säsong är väldigt olik dem två första eftersom i dem två första säsongerna så handlar det om Hanna i denna säsong så handlar det ingenting om Hanna hon är inte med i huvudtaget i denna säsong. Jag tycker att denna säsong var väldigt spännande och väldigt otippad för det hände en väldigt massa saker och jag kunde inte lista ut vem som var mördaren för att det kunde ha vart vem som helst.

Jag tycker denna serie är väldigt bra men tycker inte att denna säsong är likabra som dem två första men den allra första säsongen är ju lixom den bästa. Om man har sett dem två första säsongerna så är det ju ett måste att se denna och om du inte sett serien ännu så tycker jag verkligen det är dax att göra det haha.

Hela denna säsongen finns på Netflix!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s