13 REASONS WHY – SEASON THREE

Mitt Betyg: 7/10

8 månader efter att ha förhindrat Tyler från att begå självmord i skolan på skoldansen, så försöker Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin och Zach att hjälpa Tyler att återhämta sig.
Men när en turbulent amerikansk fotboll match uppstår med massa bråk och en av fotbollsspelarna försvinner och sen även hittas död, så befinner sig Clay under polisgranskning och gruppen försöker att styra utredningen utan att lämna ut deras mörkaste och djupaste hemligheter.

Denna säsong är väldigt olik dem två första eftersom i dem två första säsongerna så handlar det om Hanna i denna säsong så handlar det ingenting om Hanna hon är inte med i huvudtaget i denna säsong. Jag tycker att denna säsong var väldigt spännande och väldigt otippad för det hände en väldigt massa saker och jag kunde inte lista ut vem som var mördaren för att det kunde ha vart vem som helst.

Jag tycker denna serie är väldigt bra men tycker inte att denna säsong är likabra som dem två första men den allra första säsongen är ju lixom den bästa. Om man har sett dem två första säsongerna så är det ju ett måste att se denna och om du inte sett serien ännu så tycker jag verkligen det är dax att göra det haha.

Hela denna säsongen finns på Netflix!

Publicerat av

12 reaktioner till “13 REASONS WHY – SEASON THREE

 1. Tyckte verkligen inte att tredje säsongen var i samma nivå som de tidigare, den hade sina moments som var otroligt bra och fina men själva storyn var svag och ogillade alla delar när de försökte få Bryce att få sympati, liksom ja vi vet att han har bra sidor också men vill inte ha det upptryckt efter händelser i tidigare säsonger?? Fokusera på de som han skadat istället för honom? I övrigt gillade jag flera plotpoint som börjat i tidigare säsongerna samt plotliner där man ville veta vad som hände på homecoming matchen men over all så var det en svag säsong enligt mig!

  Gilla

 2. Att jag hann reagera ”åh, har det kommit en tredje säsong? Den måste jag ju se!” innan jag kom på att jag faktiskt har sett den, haha. Kanske var den så olik de andra säsongerna att jag helt enkelt inte kopplar att det är samma serie 🙂

  Gilla

 3. Jag har fått höra av mina kompisar att jag måste ta och se denna serie. Att läsa detta gjorde mig ännu mer taggad att göra det 😀 Kram

  Gilla

 4. Älskar hela serien men tycker hela storyn går åt ett helt annat håll jämfört med första och andra säsongen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s