PRETTY LITTLE LIARS – SEASON SIX

Mitt Betyg: 8/10

Efter att ha hittat ett foto av Mrs. DiLaurentis med Jason och en annan pojke, så får alla reda på att Alison och Jason hade en äldre bror som i själva verket var Charles. Kenneth förklarar att Charles försökte skada Alison när hon var liten. Han antogs därefter till Radley för en diagnos, och han dog när han var 16 år. Dem sökte sedan svar på Radley och upptäckte att det fanns en annan person som besökte Charles i Radley. Det kommer även fram att Charles har fejkat sin död och att han lever.
Det avslöjas att Charles är CeCe Drake. CeCe börjar sedan förklara sin historia och motiv, och avslöjade att hon föddes som Charles, men accepterades inte av sin far när han ville vara en tjej. Hon skickades till Radley, där hon så småningom övergick till Charlotte. Hon förklarar också vad som ledde till Mrs. Cavanaughs död i händerna på Bethany Young, hennes komplicerade förhållande med Bethany och hennes efterföljande död, händelserna om natten Alison försvann, affären hon gjorde med Mona, händelserna i den brinnande lodgen, Wildens död, händelserna i New York och deras mors död. Hon förklarade att hon gjorde allt bara för att vara närmare sin familj, och hon blev ”A” när hon trodde att Emily, Spencer, Hannah och Aria var glada över Alisons ”död”, så hon ville få dem att lida och kunde sedan inste stoppa spelet då hon blev besatt av det.
På Labor Day helgen, säger tjejerna adjö när dem åker till college förutom Alison som stannar i Rosewood.

Serien fortsätter att vara lika spännade och det händer fortfarande så himla mycket nya saker och det är verkligen så svårt att lista ut vilken roll alla karaktärerna har.

Hela denna säsong finns på Netflix och HBO!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s