SHADOWHUNTERS

IMDB BETYG: 6,6/10 | MITT BETYG: 7,5/10
ÅR: 2016 – 2019
ANTAL SÄSONGER: 4
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Simon Lewis, Jace Wayland och Magnus Bane.
NETFLIX/HBO: Detta är en Netflix serie, så alla säsonger finns på Netflix.

Clary Fray har lyckats komma in på skolan Brooklyn Academy of Arts. På sin artonde födelsedag får hon veta att hon är en Shadowhunter, en människa som är född med änglblod som skyddar människor från demoner. Samma dag som hon kommer i på skolan och hennes 18 årsdag så blir även hennes mamma Jocelyn kidnappad av föredetta Shadowhunters som kallas för cirkeln. Deras ledare är Jocelyns ex-make, Valentine Morgenstern, som också är Clarys far.

Nu när Clary fått reda på att hon är en shadowhunters så med en hjälp av andra shadowhunters försöker hon rädda sin mamma. Clary kastas ut i demonjaktens värld med den mystiska, narsissistiska och attraktiva Jace, Isabelle och Alec tillsammans med hennes lojala och nördiga vän Simon.

Denna serie är först och främst baserad på en bokserie som sen blev en film men det blev bara en film så ett par år senare se blev det en serie. Jag älskar denna serie tycker det är superbra och jag har även läst några av böckerna. Jag blev dock lite besviken på det sista avsnittet eller egentligen bara på en sak annars så tycker jag att serien slutade bra fast jag tycker att serien kunde ha fått fler säsonger.

Publicerat av

13 reaktioner till “SHADOWHUNTERS

  1. Du gav rätt högt betyg! Den verkar rätt bra faktiskt, en serie i min smak! Får nog ta att spana in denna😍 hoppas du får en toppen start på nya veckan! Kram❤️

    Gilla

  2. Var det inte fyra säsonger den hade? I vilket fall som helst så gillade jag också denna serie 🙂 mina favoriter är Simon och Magnus också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s