ONCE UPON A TIME

IMDB BETYG: 7,7/10| MITT BETYG: 9,5/10
ÅR: 2011 – 2018
ANTAL SÄSONGER: 7
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Killian ”Hook” Jones och Emma Swan.
NETFLIX/HBO: Alla säsonger finns på Netflix!

Serien om staden Storybrooke där alla invånare är karaktärer från olika sagor, karaktärerna har hamnat i staden Storybrooke och glömt bort sina gamla liv och kommer inte ihåg vad dem egentligen heter. Det var den elaka Drottningen Regina som använde den kraftfulla förbannelsen, bara hon och Rumplestiltskin har kvar sina minnen.

Invånarna i Storybrooke, där Regina är borgmästare, har levt en oförändrad existens i 28 år. Stadens enda hopp ligger hos en borgen-bindande person från Land Without Magic, med namnet Emma Swan, hon är dotter till Snow White och Prince Charming. Emma transporterades från den förtrollade skogen till den verkliga världen via en magisk garderob som spädbarn innan förbannelsen kastades. Emma är Frälsaren, den enda personen som kan återställa allas minnen och bryta förbannelsen. Hon får hjälp utav sin son Henry som hon adopderade bort och han adopterades utav Regina. Henry har en bok som heter Once Upon a Time och i den innehåller alla invånaders historia.

Jag älskar denna serien i alla fall dem 6 första säsongerna blev så himla besviken på den sjunde säsongen men det är bara för att alla karaktärer inte är med längre. Tycker dock att allra sista avsnittet var bra men det var också det enda avsnittet som var bra i den sjunde säsongen haha. Denna är en serie som jag har sett sjukt många gånger om bara för att jag älskar karaktärerna speciellt Killian han är ju så himla yummy haha 😛

Publicerat av

11 reaktioner till “ONCE UPON A TIME

  1. Älskar den här serien! Tycker dom har gjort den super bra 😍 den sista säsongen tyckte jag var lite långdragen men dom andra är grymma!

    Gilla

  2. Så roligt att läsa igen vad du tycker om den här serien! Jag själv är också himla förtjust i serien och håller helt med om säsong 7. Den var helt okej, jag tittade ändå med ett nöje samtidigt som jag störde mig på att alla karaktärer vi får följa genom alla 6 säsonger inte var med. Då kändes det nästan som en upprepning igen i säsong 7 som ingen egentligen ville delta på, vilket är helt förståeligt.
    Älskar också Killian Jones 😀 så yummy! ❤

    Svar; tack snälla!! Jag hoppas att jag kommer trivas på mitt nya arbete 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s