PRETTY LITTLE LIARS

IMDB BETYG: 7,4/10| MITT BETYG: 7/10
ÅR: 2010-2017
ANTAL SÄSONGER: 7
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Hanna Marin och Caleb Rivers
NETFLIX/HBO: Alla säsonger finns på både Netflix och HBO.

Serien hadlar om ett gäng tjejer, Aria Montgomery, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields. Tillsammans med Alison DiLaurentis är dem de populära tjejgänget i high school men deras gäng fallar samman när Alison försvinner. När Alisons kropp hittas ett år senare börjar tjejerna få konstiga sms från en mystisk person som kallar sig för ”A”, som hotar att avslöja deras hemligheter. ”A” är till en början en okänd person som ingen känner till. Tjejerna försöker att ta reda på vem ”A” är men fler och fler hemligheter dyker upp som bara inte rör dessa fyra tjejer utan fler som går på samma high school som dom. Otrohetsaffärer, problemsyskon, otillåten kärlek och mycket mer sätter tjejernas liv på spel.

Jag tycker att denna serie är en mycket spännade serie det händer himla mycket och massa spännander saker dock blev jag väldigt besviken på den sjunde säsongen när man verkligen får reda på vem ”A” är tycker också att dem drar ut på svaren lite för länge men som sagt ändå en mycket bra serie med många bra skådespelare.

Publicerat av

10 reaktioner till “PRETTY LITTLE LIARS

  1. Jag håller precis på att titta om på PLL ☺️ Tycker den är väldigt spännande och bra men samtidigt blir den väldigt tjatig emellanåt enligt mig. Så jag tittar ett avsnitt rätt sällan hihi 🤗
    Kram! ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s