REVENGE

IMDB BETYG: 7,8/10 | MITT BETYG: 7/10
ÅR: 2011- 2015
ANTAL SÄSONGER: 4
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Amanda Clarke/Emily Thorne och Daniel Grayson.
NETFLIX/HBO: Finns varken på Netflix eller HBO, men har för mig att den fanns på Netflix förut och jag hoppas vekrligen serien kommer tillbaka är super sugen på att se den igen.

En ung kvinna vid namn Emily Thorne kommer till Hamptons och hyr ett strandhus bredvid familjen Grayson. Emilys namn är egentligen Amanda Clarke, hennes pappa blev ditsatt av familjen Grayson, och strandhuset är hennes barndomshem. Efter en lång rättegång fängslades han och fick livstid, han mördades i fängelset. Under tiden separerades Amanda från honom och tillbringade större delen av sin tid i en ung kriminalvårdsanläggning, hon fick att reda på att hennes far dödades sex veckor innan hon släpptes på sin 18-årsdag. Hon återvänder nu till Hamptons som vuxen för att hämnas på alla som satte dit hennes pappa. Serien fokuserar på Emilys intresse för att förstöra varje person som spelade en roll i hennes fars död. Längs vägen upptäcker hon olika fakta om sin fars förflutna som ändrar hennes plan många gånger.

Denna serie är riktigt bra och spännande, man får se mycket tillbaka blickar och se hur många människor som förrått hennes far på olika sätt. Men det är många saker som man inte hade räknat med under seriens gång.

Publicerat av

11 reaktioner till “REVENGE

  1. ÄÄÄLSKADE denna serie i början och följde från start men var så besviken på sista säsongerna då det kändes som det bara mjölkade / tjatade vidare på den ): Men är också sugen på att se om dom första säsongerna!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s