GOSSIP GIRL

IMDB BETYG: 7,4/10 | MITT BETYG: 7,5/10
ÅR: 2007-2012
ANTAL SÄSONGER: 6
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Dan Humphrey och Chuck Bass
NETFLIX/HBO: Finns på både Netflix och HBO!

Denna serie är baserad på en bok serie och jag har faktiskt inte läst böckerna, kanske något man ska ta och göra? Någon som läst böckerna?

Denna serie är handlar om Manhattan tonåringars liv och Gossip Girl är en blogg som skriver om alla populära elever i skolan. Det är via bloggen som alla får reda på att Serena Van Der Woodsen är tillbaka till Upper East Side som är en av dem populäraste på skolan och var en riktig partytjej. Ingen känner till Gossip Girl’s identitet, men alla i denna exklusiva och komplicerade onda cirkel förlitar sig på hennes blogg och textmeddelanden för att få reda på de senaste skvallret. Till och med Serenas bästavän Blair Waldorf är förvånad över att upptäcka att Serena plötsligt har återvänt till Manhatten. Det är mycket skvaller, svartsjukedrama och spännande saker som händer i denna serie, om du inte har sett den ännu då är det verligen dax för det!

Jag gillar denna serie och började följa den direkt när den började sändas nu är det 8 år sen serien slutade och har inte sett den igen så det skulle nog vara kul att se den igen eftersom det var så längesen jag såg den hehe

Publicerat av

9 reaktioner till “GOSSIP GIRL

  1. älskar gossip!
    ja det var super tråkigt speciellt efter att ha bilen en månad haha 😦 men det är bara att vänta ut att dom ska laga den om ett par veckor!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s