DEGRASSI: NEXT CLASS

IMDB BETYG: 6,9/10 | MITT BETYG: 7/10
ÅR: 2016 – 2017
ANTAL SÄSONGER: 4
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Lola Pacini och Zoë Rivas
NETFLIX/HBO: Detta är en Netflix serie så alla säsonger finns på Netflix.

Det finns väldigt många Degrassi säsonger men dem är typ uppdelade där av att denna heter Degrassi: Next Class, man behöver inte ha sätt alla amdra för att förstå men det är ju ett plus om man har gjort det. Detta är den sista delen av Degrassi väldigt synd att det inte ha kommit fler men jag hoppas fortfarande att det ska göra det hehe.

Detta är en väldigt typisk ungdoms serie från High School och har väldigt många olika karaktärer som har olika historier att berätta. Serien innehåller: kärlek, drömmar, att hitta sig själv. En väldigt bra serie och avsnitterna är ca 25 minuter långa så man hinner att se en säsong på en dag haha.

Publicerat av

10 reaktioner till “DEGRASSI: NEXT CLASS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s