FULLER HOUSE

IMDB BETYG: 6,8/10 | MITT BETYG: 8,5/10
ÅR: 2016 – 2020
ANTAL SÄSONGER: 5
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄR: Stephanie Tanner
NETFLIX/HBO: Det är en Netflix serie så alla säsonger finns på Netflix!

Detta är en fortsättning på serien Full House men man behöver inte ha sätt den innan för att se denna, men jag tycker att man ska ha gjort det för den är lika bra och så förstår man vissa saker bättre.

Serien utspelar sig i samma hus i San Francisco, Kalifornien och det är fortfarande Danny Tanner som äger huset. Den nyligen änskan D.J. Tanner-Fuller är veterinär och mamma till tre unga pojkar. Efter hennes mans oväntade död, Tommy, som jobbade som brandman, så flyttar D.J. tillbaka till sitt barndomshem med sin far Danny.

Men när Danny måste flytta pga sitt jobb så tillåter han henne att fortsätta bo där. D.J. får hjälp utav sin syster Stephanie och sin bästa vän Kimmy. Dem flyttar in och hjälper att uppfostra DJ: s tre söner: 13-åriga Jackson, 7-åriga Max och baby Tommy Jr. Kimmys dotter Ramona flyttar också in.

Jag älskar denna serie, man skrattar så fruktansvärt mycket och även lite tårar kommer men mest skratt. Jag älskar ju serien Full House så blev överlycklig när denna serie kom dock tycker jag att den borde ha fortsatt men slutet var bra men ville se mer utav alla härliga karaktärer!

Publicerat av

9 reaktioner till “FULLER HOUSE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s