THE ORIGINALS

IMDB BETYG: 8,2/10 | MITT BETYG: 8,5/10
ÅR: 2013-2018
ANTAL SÄSONGER: 5
STATUS: Avslutad
MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Klaus Mikaelson
NETFLIX/HBO/DISNEY+: Fanns förut men inte längre!

The Originals är en spinn-off serie, så om man inte har sett The Vampire Diaries så är det ingen ide att se denna försen man sett TVD.

Serien fokuserar på tre av Mikaelsons syskonen: Klaus, Elijah och Rebekah. Familjen Mikaelson är också allmänt känd som ”originalen” på grund av att de är de första vampyrer som någonsin existerat. Niklaus ”Klaus” Mikaelson är son till en häxa och en varulv, och hans strävan att släppa loss hans hybridiska natur beskrivs i The Vampire Diaries. I det första avsnittet avslöjades det att varulven Hayley hade ett one night stand med Klaus och är nu gravid med deras barn.

Serien börjar med att syskonen återvänder till staden New Orleans för första gången sedan 1919, även Hayley förljer med. Efter att ha byggt det franska kvarteret hade de tvingats överge det när de flydde från sin hämndlysten far, Mikael. Under familjens frånvaro från New Orleans har Klaus ”adoptiv son” Marcel haft ansvaret och inte sett familjen sen dem lämnade New Orleans. Klaus beslutar att de måste ta ner Marcel och få tillbaka staden som en gång tillhörde dem. Medan de gör det måste de också skydda sin stad från ett krig mellan vampyrer, varulvar och häxor.

Publicerat av

6 reaktioner till “THE ORIGINALS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s