THE 100

IMDB BETYG: 7,6/10 | MITT BETYG: 7/10

ÅR: 2014 – 2020

ANTAL SÄSONGER: 7

STATUS: Avslutad

MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Bellamy Blake (förutom i den sista säsongen då är John Murphy min favorit)

NETFLIX/HBO/DISNEY+: Alla säsonger finns på Netflix!

Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade nästan allt liv på jorden. Men i en omloppsbana kring jorden har 12 nationers bemannade rymdstationer slagit ihop sig till en enda stor station som dem kallar ”Arken”. På Arken så försöker mänskligheten överleva i väntan på att kunna åka tillbaka till jorden. Men Arken är nu döende och ledningen bestämmer sig för att skicka ner 100 kriminella ungdomar mer till jorden för att undersöka jorden och se om det går att överleva där. När dem väl är ner på jorden så inser dem 100 ungdomarna att jorden är långt ifrån utplånad och det finns massa liv där. Men det är inte lätt att leva på jorden allt handlar om liv och död och ungdomarna testas extremt.

Asså jag var så fruktansvärt kär i denna serie när den kom jag älskade serien och dem 3 första säsongerna är så jäkla bra, 10 poängare men sen började serien tyvärr att spåra ut och blev bara sämre och sämre men jag älskar fortfarande serien och tycker att vissa delar är väldigt bra men sen är det också väldigt flummigt ibland. Men jag rekommenderar verkligen denna serie, om du gillar spänning så är denna serie något för dig.

Publicerat av

9 reaktioner till “THE 100

  1. Jag gillade den i början men tyckte det spårade ut och var för många karaktärer att hålla reda på. Men det var några år sen. Ska nog se om den!

    Gilla

  2. Håller helt med dig! The 100 är en riktigt bra serie och dem första säsongerna var bra men sen spårar den ur och det känns som om idén kring vad nästa säsong hela tiden minskade och så blev det tråkiga handlingar 🙈 men som du också påstår tycker jag ändå att serien är värd att se och ser framemot att se klart på säsong 7!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s