ZERO CHILL

IMDB BETYG: 5,7/10 | MITT BETYG: 5/10

ÅR: 2021

ANTAL SÄSONGER: 1

STATUS: Avslutad

MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Har ingen!

NETFLIX/HBO/DISNEY+: Det är en Netflix serie!

Familjen MacBentley flyttar till England från Toronto Kanada, för att Mac erbjuds en plats i ett prestigefyllt ishockeylag. Hans tvillingsyster, Kayla, kämpar för att anpassa sig till förändringen, efter att ha blivit separerad från sin konståkningspartner.

Jag tycker att denna serie var väldigt B men att själva storyn är bra, den kunde ha vart så mycket bättre än vad den är så blev faktiskt väldigt besviken på denna serie. Men det är en väldigt enkel serie att förstå och den är ju en typisk tonårs-serie. Men tycker dock att det var tråkigt att det inte kom en säsong två för slutet är lite som om att det skulle komma en fortsättning, men det var väl kanske först tänkt att det skulle göra det.

Publicerat av

6 reaktioner till “ZERO CHILL

  1. Tråkigt med sådana serier, att man lätt blir besviken. Men mysigt att den var sevärd ändå 🥰

    Svar; blir ju lätt många mini uppehåll! Och många uppehåll för mig gällande inlägg eller svara på kommentarer tyvärr då jag både pluggar och har en liten 1 årig son. Så det är då inte alltid lätt haha 😅

    Gilla

  2. så less på att netflix gör serier om ”udda hobbys” som jag helt snöar in för och sen avslutar den ): ): detta nedläggning var dock inte lika jobbig som spinning out!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s