GAME OF THRONES

IMDB BETYG: 9,2/10 | MITT BETYG: 9,5/10

ÅR: 2011 – 2019

ANTAL SÄSONGER: 8

STATUS: Avslutad

MINA FAVORIT KARAKTÄRER: Jon Snow och Arya Stark

NETFLIX/HBO/DISNEY+: Alla säsonger finns på HBO!

Game of Thrones är baserad på bokserien A Song of Ice and Fire av George R. R. Martin, som utspelar sig i de fiktiva Seven Kingdoms of Westeros och kontinenten Essos.

Serien följer flera olika handlingslinjer. Den första berättelsebågen man får följa är ett tronföljdskrig bland konkurrerande an språkare om kontroll över de sju kungadömenas järntron, med flera olika adliga familjer som kämpar för en självständighet från tronen. Det andra berättelsebågen gäller den landsförvisade ättlingens agerande för att återta tronen och den tredje skildrar hotet från den stundande vintern, om dem legendariska varelserna och häftiga folken i norr.

Det tog tid innan jag tog mig i kragen och såg denna serie, jag väntade tills i år att se denna serie som alla har snackat om och jag blev verkligen inte besviken på serien blev helt förälskad i denna serie, så om ni inte sett den ännu gör det för det är den verkligen värd.

Dock så sa alla att dem var sjukt besvikna på den sista säsongen jag tycket att den var bra visst det är inte den bästa säsongen men jag tycker ändå att serien fick ett bra slut.

Publicerat av

10 reaktioner till “GAME OF THRONES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s